fredag, maj 01, 2009

Fredagskommentar #1

Innan jag drar ut och bygger staket så vill jag tipsa om följande ur RSS:en:

Jag vädrar morgonluft, visualiserar skruvdragaren, trallskruven, stolpfundamenten. Gersågen går för högvarv och ur en liten radio skvalar P1. Det är snart sommarvärme och familjen är nära. Gött.


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

4 kommentarer:

Anders Troberg sa...

Det Calandrella skriver är bra nog för att stå på egna ben, han behöver verkligen inte "bara 13 år-kryckan".

Det här är inte riktat specifikt mot dig och jag vet att det var välmenat, det är många som gör samma sak, men jag tror att det är bättre om vi låter honom vara bara Calendrella, istället för 13-åringen Calendrella.

Erik Sellström sa...

Klokt. Jag håller med.

Anonym sa...

När jag beslutade mig för att avslöja min ålder varjag väl medveten om att det troligtvis skulle ha en positiv effekt på antalet läsare och hur mycket folk gillade bloggen. Jag ville dock inte att folk skulle gilla bloggen för att jag bara är 13 år, utan att de skulle gilla bloggen oavsett. Därför velade jag lite innan jag avslöjade min ålder. Trevligt att åtminstone några gillar bloggen oavsett :-).

Erik Sellström sa...

@Calandrella - Jag besökte din blogg för första gången idag via Jardenberg.se. Jag har full respekt för Anders Trobergs och dina åsikter/känslor om ålderns oväsentlighet.

Det jag fann intressant att vidareförmedla var inte "wow, en vältalig och smart 13-åring" utan en 13-årings perspektiv på Piratpartiet och principfrågorna. Det känns som en väsentlig skillnad.