torsdag, januari 24, 2008

Ljuset...

Ibland får man en glimt av ljuset. Jag fullständigt badar i ljus. Det är lyxigt.

Snart har jag fullgjort min tjänstgöring på centrala informationsenheten och återvänder till (fast anställning!) Ekonomihögskolan (d v s ekonomiinstitutionen). Jag känner mig laddad med både energi, ny erfarenhet och goda idéer. Dessutom med ett jävlar anamma som är lättare att ikläda sig när man har lite anställningstrygghet, ser långsiktigt och plötsligt får anledning att kunna välja strid, då det skulle behövas.

Strunt i ovan nu för det 1 april går jag på föräldraledighet (gillar det politiskt inkorrekta "pappaledighet" bättre). Snacka om att bada i ljuset. Dessutom i början av tunneln. Det ska bli en grym resa. :)

Som grädde på moset skall här ingås ett förbund. Jag ska gifta mig i maj. Med världens bästa böna och mor till min dotter. Snacka om flodljus. :)

Peppar, peppar...

5 kommentarer:

Fredrik sa...

Grymt skönt att se att bloggen lever igen, eller är det bara en dödsryckning? ;) Grattis till fast anställning, giftemål och föräldraledigheten, förstår definitivt att ljuset flödar över dig. Ha det gott mannen!

Erik Sellström sa...

Jag hoppas själv att det är nytt liv och inte dödsryckningar. ;)

Jag tänker, när jag är tillbaka på EHV, börja diskutera myndigheter, kommunikation och webb 2.0 igen. Tycker att det är relevant och intressant.

Ha det gött själv! :)

Titti sa...

Älskling, vill vara din bästa böna 4ever!

Kim Sundquist sa...

Fick ett ryck och letade upp dig Erik. Ett jättegrattis till dig! Vad roligt! Jag har också föräldraledighet just nu. Har en son som är 7 månader snart och han heter Leon.

Önskar dig allt gott.
/Din gamla elev.

Erik Sellström sa...

Häftigt Kim! Grymt kul att höra. Hoppas allt är väl med dig o lillkillen. :)