onsdag, april 02, 2008

Pappaledig

Jag vet att det är politiskt inkorrekt att säga "Jag är pappaledig". Det heter ju föräldraledig. Men nu är det på det viset att jag är pappaledig. Inget annat. Andra dagen av denna spännande metamorfos har passerat och det går rätt bra. Är en smula defensiv när jag får förslag från blivande frun - men det skall, om beräkningarna stämmer, vara på övergående.

Jag kikar på nya verktyg för att blogga framledes. Funderar på typepad som jag hört en del bra om. Min tanke är att på allvar dyka in i webb 2.0 och dess förhållande med staten. Vad finns det för möjligheter egentligen. Staten måste ju med fördel kunna ägna sig åt "corporate storytelling" eller motsvarande? Tåget har i mångt och mycket gått för Växjö universitet. Med det menar jag att plocka billiga PR-poäng med liten insats á la Svenska Institutet. Dock tänker jag mig en satsning för att åter ligga i vinnarhålet till hösten, när jag är tillbaka.

En kul hållpunkt nästa vecka är ett möte med Expansiva Växjö och diskussion kring just sociala medier. Det ska bli kul. Återkommer om det.